Scrise pe marginea paginii

Leapşa cu damblale

Atenţiuneeeee, tot blogroll-ul şi toţi cititorii, ascultaţi comanda la mineee! Leapşa toată lumea, de la ipo citire*!

Ce damblale v-aţi făcut în 2008?

1. Eu mi-am satisfăcut pe larg pasiunea pentru cărţi în general dar pentru fantasy şi SF în special, descoperind librăria Nautilus şi completându-mi astfel achiziţiile şi lecturile cu Gene Wolfe, Michael Moorcock, Dan Simmons, Serghei Lukyanenko, Georege R.R. Martin, Robert Silverberg, Steven Erikson, M. John Harrison, Stephen Donaldson şi alţii.

4. Mi-am făcut blog de lecturi ca să pot să discut şi eu cu alţi împătimiţi de lectură, specie pe care nu prea o întâlnesc în jurul meu, ceea ce m-a frustrat nespus de-a lungul timpului.

3. Mi-am făcut acest blog şi am dat astfel peste oameni interesanţi şi inteligenţi, pe care îi citesc cu plăcere.

5. Mi-am cumpărat aparat foto şi m-am apucat de făcut poze – care nu sunt ele geniale dar nici nu-s cele mai proste poze făcute vreodată – şi am de gând săî îmi îmbunătăţesc tehnica la anul.

6. Mi-am luat un laptop ca lumea în locul râşniţei ăleia de HP străvechi pe care îl aveam.

2. Am reuşit să găsesc – urrraaaaaaaaa!!!!!!! – cele 10 BD-uri din seria Sandman, de Neil Gaiman, după care jinduiam din 2005 fără speranţa de a le avea!

Singurele damblale pe care le-am avut anul ăsta şi nu mi le-am făcut au fost:

ţ) să iau lecţii de tango (mi se pare mişto să ştii să dansezi tango!)

şi

1) să îmi cumpăr şi să citesc mai multe chestii despre Egiptul faraonilor, o perioadă care mă fascinează pur şi simplu (atât de tare încât nu cred că o să pun vreodată piciorul prin Egipt, ca să văd piramidele transformate în obiective turistice…).

Dar pentru asta există 2009, nu?

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

*De fapt leapşa originală era „8 lucruri pe care le-ai făcut în 2008” dar mi-am permis să o modific puţin, că mi s-a părut mai important să faci lucruri pe care ţi le doreşti, fie ele şi două, decât să bifezi opt chestii poate fără importanţă.

5 gânduri despre „Leapşa cu damblale

 1. Ce am făcut? Am citit, am citit şi încă mai citesc 🙂
  Era să uit, am şi scris, deşi zicea lumea ca nu era nici o paguba dacă uitam.
  Am făcut şi ceva remarcabil: am reuşit să-mi completez colecţia Nautilu de la Nemira cu ultimul volum care mai lipsea. (Veşnică recunoştinţa lui Silviu (Toma) pentru asta.

 2. Bun, e chiar mai buna leapsa asa, cu damblalele! Din pacate eu n-am reusit sa mi-o fac pe aia mai mare, sa-mi iau masina. Dar pe criza care se prefigureaza si pentru 09, nu prea am orizonturi…

 3. Damblale-damblale nu prea mi-am facut. Si mai mult pe motive financiare. Barbatul din mine tot la jucarii se gandeste – la capitolul masinute si pistoale cred ca nu ne maturizam complet vreodata…nu stiu, zic si eu – doar ca sunt tot mai scumpe iar angajatul din mine se gandeste ca e o cheltuiala aproape inutila.
  Mi-am facut damblaua cu plimbatul, e ‘a mai mare a mea si am mers mult, m-am delectat cu placerea de a asculta alte limbi, de a vedea alte apucaturi. Mi-am facut si placerea de a merge pe munte, ocazie cu care am crezut ca-s inca dincolo de granita, fiindca am ales zona Chirui-Harghita.
  La „Nope’s” tre’ sa trec muuulte:
  – am avut pasarica sa iau si eu niste bani nerambursabili si i-am luat dar n-am facut mare branza cu ei
  – m-a apucat si pe mine cu dansatul si am invatat pasii de baza de la cha-cha si samba si vals lent si i-am uitat imediat
  – am citit foarte foarte putin si prea des m-am trezit frustrat dimineata vazand cartea neatinsa pe noptiera in seara dinainte
  Eh, e timp destul in 2009.

 4. Ei, deci una-alta tot făcurăm în 2008. Las că e bine să mai lăsăm ceva şi pe 2009, că dacă am avea tot ce am vrea şi nu am mai găsi nimic de vrut, tare ne-am plictisi!

  @inbalarii
  Să trăiţi, şefu, se execută. Mâine le trag o leapşa la mâţe şi le dau cuvântul chiar aici pe blog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.