Scrise pe marginea paginii

În construcţie

După cum vă spuneam acum câteva luni, am ajuns până la urmă să unesc cele două bloguri. Ca urmare, am importat postările şi comentariile de pe celălalt blog aici şi de găsit aici mă găsiţi de-acum încolo.

Mai am ceva de şurubărit, că blogroll-ul nu a vrut să mi-l importe şi trebuie să aranjez manual categoriile, aşa că aveţi puţintică răbdare.

Iau în considerare varianta să-mi iau propriul meu domeniu şi să găsesc o temă care să-mi permită să separ lecturile şi postările, dar să le gestionez totuşi împreună, că parcă nu le stă prea bine amestecat. Dar asta mai vedem noi…

Publicitate

10 gânduri despre „În construcţie

  1. De ce nu? Adică doar pentru că nu ştiu nimic despre un lucru – gestionarea propriului domeniu în loc să mă las pe mâinile wordpress – ar însemna să nu îl fac? Cum altfel aş avea ocazia să învăţ?

 1. Noooh, nu-i nimic gresit, cum o sa fie ? Iar Ghiţă e splendid, parol. Ghiţă, Guliţă, vorb-aia: you name it. Ziceam sa ne zici si noua ca sa mai apdeitam blogroll-ul ala, de-aia.
  Ce-ar fi sa fie Ghiţă.fr ? Suna mai bonjurist asa, cu fr în coada. La Parij ! La Parij !

  1. Greşit poa să fie cam orice, la cât mă pricep eu la interneţi.
   Ba, dacă e pe bune ştirea şi de la anul poţi să-ţi zici oricum la domeniu, o să-i zic Ghiţă.dj. 🙂

 2. Cea mai buna idee e sa iei domeniu propriu si sa o iei pe cont propriu, sunt sigur ca gasesti o tema care sa poata sa separe cele doua categorii de posturi.

  1. Păi o să mă consult cu soră-mea, care lucrează în domeniu şi o să arunc o întrebare şi la WordPress, că văd că mai nou oferă şi ei facilitatea asta, să ai domeniu propriu, găzduit de ei. Dar principala problemă e tema, adică pe mine aia mă interesează să găsesc.

 3. Poate-mi zici şi mie o dată cum ai reuşit să imporţi posturile (eu le am pe weblog pe cele vechi, deci nu ştiu dacă este posibil, am încercat la vremea respectivă).
  Altfel multă baftă! Eu n-aş avea răbdare să-mi administrez propriul domeniu, de asta sunt sigură! 🙂

  1. Păi în primul rând trebuie să ai la weblog o funcţie care să-ţi permită să exporţi postările. În mod normal ar trebui să fie. Apoi, după ce ai exportat, utilizezi funcţia de import (preluare mi se pare că îi zice) care există la wordpress şi pe care o găseşti pe panoul blogului, în stânga jos, la Utilitare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.